«Ανεβαίνοντας τη σκάλα» στο Θέατρο Αλκμήνη

«Ανεβαίνοντας τη σκάλα» στο Θέατρο Αλκμήνη

Η θεατρική παράσταση «Ανεβαίνοντας τη σκάλα», σε σκηνοθεσία Μανώλη Ιωνά και Άγγελου Μοσχονά, παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη, στις 19:00, στο Θέατρο Αλκμήνη.

Δεκαετία του '60! Τι χρώματα! Τι μουσικές! Τι άνθρωποι! Επιβιώνουν με χαμόγελο, αισιοδοξία και δέος στις αλλαγές που έρχονται. Οι ήρωες προσπαθούν να ανέβουν τη σκάλα της επιτυχίας. Κάποιος από αυτούς τα κατάφερε, όμως τίποτα δεν ξέχασε. Τις αυλές, τα καφενεδάκια, τις παρέες, τα πειράγματα, τα γέλια, τα δύσκολα… το χτύπημα της πόρτας δίπλα. Αυτά τα τόσο ανθρώπινα και σημαντικά, τα τόσο… μακρινά, μα τόσο όμορφα.

Ο Άγγελος Μοσχονάς, με χιούμορ και αλήθεια, ταξιδεύει το κοινό σε μια άλλη εποχή που οι αξίες ήταν διαφορετικές, ζωηρά χρωματιστές και ανθρώπινες.

 

Συντελεστές:

Κείμενο: Άγγελος Μοσχονάς

Σκηνοθεσία: Μανώλης Ιωνάς, Άγγελος Μοσχονάς

Βοηθός σκηνοθέτη: Έλενα Αγγελοπούλου

Σχεδιασμός φωτισμού: Μανώλης Μπράτσης

Μουσική επιμέλεια: Αυγερινός Σουλόπουλος

Ενδυματολογική επιμέλεια: Ρένα Μοσχονά

Φωτογραφίες: Άγγελος Μαρτσέλο, Απόστολος Δελάλης

Παίζουν: Σπύρος Μπιμπίλας, Άννα Παντζέλη, Γιάννος Παπαευσταθίου, Γιώργος Καπετανάκος, Αυγερινός Σουλόπουλος, Κατερίνα Φελλά και ο Σπύρος Θεοδόσης.

 

​Τιμές εισιτηρίων: κανονικό 14€, μειωμένο 10€

Διάρκεια έργου: 90'

Ημέρα και ώρα παράστασης: κάθε Τετάρτη στις 19:00, έως και τις 18 Δεκεμβρίου

 

Θέατρο Αλκμήνη

Αλκμήνης 8, Κ. Πετράλωνα

210 34128650

www.ert.gr



via ert.gr https://www.ert.gr/radiotileorasi/politismos-radiotileorasi/technes-radiotileorasi/anevainontas-ti-skala-sto-theatro-alkmini/

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη