ΟΑΣΕ: Συσκέψεις σε χωριά & συμμετοχή στην Πανελλαδική των Μπλόκων

ΟΑΣΕ: Συσκέψεις σε χωριά & συμμετοχή στην Πανελλαδική των Μπλόκων

Σύσκεψη αγροτών πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα» και με σκοπό την ενημέρωση και συζήτηση των θεμάτων που κυρίαρχα απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

Οι χαμηλές τιμές των αγροτικών προϊόντων, το υψηλό κόστος παραγωγής και το ασφαλιστικό-φορολογικό ήταν τα ζητήματα που έθεσαν οι αγρότες, οι οποίοι επανέλαβαν και την ανησυχία τους για τις ελλιπείς, όπως τις χαρακτήρισαν, αντιπλημμυρικές υποδομές στον Έβρο. Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας επεσήμαναν την ανάγκη ανασυγκρότησης του αγροτοσυνδικαλιστικού κινήματος «που θα διεκδικήσει σθεναρά την ικανοποίηση των αγροτικών αιτημάτων», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιάννης Μαργαριτίδης. Αποφασίστηκε επίσης η συμμετοχή αντιπροσωπείας αγροτών του Έβρου στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου στη Νίκαια της Λάρισας, όπου και αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για αγροτικές κινητοποιήσεις. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την Πανελλαδική συνάντηση, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου θα πραγματοποιήσει συσκέψεις σε χωριά της περιοχής, με σκοπό να συζητήσει με τους αγρότες και να διερευνήσει το κλίμα που υπάρχει στο ενδεχόμενο κινητοποιήσεων και στον νομό.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2DG9Am8
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη