Καβάλα: Παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού τα εγκαίνια έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Καβάλα:  Παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού τα εγκαίνια έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Στην Καβάλα θα βρίσκεται, αυτή την Πέμπτη, η Υπουργός Πολιτισμού. Η κ. Λίνα Μενδώνη Θα παραστεί στα εγκαίνια έκθεσης που οργανώνουν στο αρχαιολογικό μουσείο η Αρχαιολογική υπηρεσία και το Κέντρο Πολιτισμού Έρευνας και Τεκμηρίωσης της Τράπεζας της Ελλάδας.

Η εικαστική έκθεση «Σημείο Συνάντησης. Αρχαιολογία και τέχνη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας» εξελίσσεται ανάμεσα σε εκθέματα του αρχαιολογικού μουσείου. Έργα νεοελληνικής τέχνης από τη Συλλογή της Τράπεζας της Ελλάδος παρουσιάζονται εμβόλιμα και ακολουθούν την πορεία από την προϊστορική συλλογή μέχρι τα ελληνιστικά χρόνια της Νεαπόλεως, κι ακόμα έως τη βυζαντινή Χριστούπολη και τη νεότερη Καβάλα.

Τα εγκαίνιά της, θα πραγματοποιηθούν στις 7.30 το απόγευμα. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην Καβάλα μέχρι 1 Μαρτίου και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά (εκτός Τρίτης)8 το πρωί με 4 το απόγευμα.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2qeauTA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη