Έρχεται νομοσχέδιο για διαδηλώσεις: Η κανονικότητα θα έρθει στους δρόμους, τονίζει ο Μητσοτάκης

Έρχεται νομοσχέδιο για διαδηλώσεις: Η κανονικότητα θα έρθει στους δρόμους, τονίζει ο Μητσοτάκης

Νομοσχέδιο που θα ρυθμίζει την ανακοίνωση, οργάνωση και κατανομή για τις διαδηλώσεις έρχεται το επόμενο διάστημα στη Βουλή, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις θα ρυθμίζει την ανακοίνωση, την οργάνωση και την κατανομή τους. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας:

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη να υποδεχτεί το αυτονόητο. Έχει βιώσει το παράλογο και έχει διαπιστώσει πως αυτό γρήγορα μετατρέπεται σε ανεύθυνο. Και όταν γίνεται, πλέον, καθεστώς, τότε κακοφορμίζει. Και καταλήγει αυθαίρετο και άδικο. Μόλις χθες, το κέντρο της Αθήνας ήταν πάλι κλειστό. Γιατί πάλι κάποιοι λίγοι θέλησαν να ταλαιπωρήσουν τους πολλούς».

Πρόσθεσε δε, με έμφαση: «Και ανεξάρτητα από το πόσοι ήταν οι ίδιοι, με το «έτσι θέλω» αποφάσισαν για τη ζωή όλων στην πρωτεύουσα. Των καταστημάτων και των πελατών, των κατοίκων και των περαστικών.

Ακόμη και των ξένων επισκεπτών. Γιατί; Γιατί έτσι επέλεξαν εκείνοι που θέλουν την Ελλάδα εξαίρεση σε όλη την Ευρώπη. Ε, λοιπόν, όχι. Η κανονικότητα -και η λέξη προέρχεται από τον «κανόνα»- θα έλθει και στους δρόμους!

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες κατατίθεται στην Βουλή νομοσχέδιο που θα ρυθμίζει την ανακοίνωση, την οργάνωση και την κατανομή των διαδηλώσεων».

Συμπλήρωσε δε, ότι αυτό θα γίνει «με απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα της συνάθροισης. Αλλά με βάση τον όγκο της και την επιβάρυνση που προκαλεί η διαμαρτυρία μερικών δεκάδων στη ζωή εκατομμυρίων.

Γιατί αυτό σημαίνει, επιτέλους, να είσαι με τους πολλούς και όχι με τους λίγους!».via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/33AYqtd
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.