Κατασχέθηκαν χιλιάδες κολόνιες “μαϊμού”

Έφοδο σε αποθήκη, που βρίσκεται στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί κλιμάκια της αστυνομίας και της δημοτικής αστυνομίας, στο πλαίσιο επιχείρησης για την πάταξη του παρεμπορίου.

Στην αποθήκη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χιλιάδες κολόνιες "μαϊμού", που θεωρούνται επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για τη δημοτική αστυνομία, Δημήτρης Δαγκλής.

Ο ίδιος τόνισε πως οι έλεγχοι των κλιμακίων θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς με στόχο να "χτυπηθεί το παρεμπόριο στην πηγή του".

"Στήθηκε μια πολύ μεγάλη επιχείρηση και εντοπίσαμε χιλιάδες κολόνιες 'μαϊμού', οι οποίες θεωρούνται επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Με επιμονή και υπομονή κάνουμε πράξη αυτό που υποσχεθήκαμε. Να πατάξουμε το παρεμπόριο. Όχι μόνο τα σεντόνια που απλώνονται στην πόλη, αλλά και τις πηγές. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, χάρη στο ζήλο και τον επαγγελματισμό των στελεχών της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας", πρόσθεσε ο κ. Δαγκλής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕvia Press24.gr https://ift.tt/2sIu6QL
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.