Η συγγνώμη της Κασιμάτη μετά τον σάλο για το "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι"

Έπειτα από τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή της στην οποία συμπεριέλαβε το σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, προέβη σε δήλωση με την οποία ζητά «συγγνώμη» και κάνει λόγο για «παρερμηνεία» ενός «ατυχούς αστεϊσμού» και ενός «σκωπτικού σχολίου» που έκανε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Στη δήλωσή της, η κ. Κασιμάτη σημειώνει πως είναι έμπρακτος ο σεβασμός της στους «βιοπαλαιστές αστυνομικούς» και επιτίθεται στη ΝΔ, κατηγορώντας την για «υποκριτικό» και «χυδαίο αντιπερισπασμό».

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος, δήλωσε σήμερα στον Realfm 97,8 ότι καταθέτει μήνυση κατά της κ. Κασιμάτη στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου, ενώ και ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας στην κα Γεροβασίλη ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ανακαλέσει την ανάρτηση.

Αναλυτικά η δήλωση της βουλευτή Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη:

Από την πρώτη στιγμή υπογράμμισα ότι η αναφορά μου ήταν ένας αστεϊσμός ατυχής, ένα σκωπτικό σχόλιο με αφορμή μια παντελώς άσχετη συζήτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και από την πρώτη στιγμή τόνισα, δημόσια και χωρίς περιστροφές, ότι λυπάμαι για την παρερμηνεία. Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη. Προφανώς και δεν υιοθετώ το εν λόγω σύνθημα, κάτι που φαίνεται από όλη την πορεία μου στην πολιτική, με δεδομένο τον έμπρακτο σεβασμό μου, και δια του κοινοβουλευτικού μου έργου, στους βιοπαλαιστές αστυνομικούς.

Η ΝΔ σήμερα, το μόνο που επιδιώκει, είναι ένας υποκριτικός και χυδαίος αντιπερισπασμός για το φιάσκο του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη, που κάνουν τα στραβά μάτια σε απαράδεκτες αστυνομικές αυθαιρεσίες και στην «αναγκαστικότητα του ξύλου» μίας μειοψηφίας της ΕΛ.ΑΣ, εκθέτοντας δυστυχώς την μεγάλη πλειοψηφία των αστυνομικών που επιτελούν, παρά τις ελλείψεις και τις δυσκολίες, καθημερινά το έργο τους.



via Press24.gr https://ift.tt/2rw7FOB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη