"Λύγισε" η Ναόμι Κάμπελ - Έγραψε ιστορία η μαύρη γαζέλα της μόδας - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Ναόμι Κάμπελ όταν ανέβηκε στη σκηνή των Βρετανικών Βραβείων Μόδας όπου της απονεμήθηκε το βραβείο του "Ειδώλου της Μόδας". Αυτή ήταν η πρώτη φορά που βραβεύεται μαύρη γυναίκα με αυτόν τον τίτλο και η μαύρη γαζέλα της μόδας έγραψε ιστορία.

Η Κάμπελ συγκινημένη και δακρυσμένη απηύθυνε την ομιλία της συγκινώντας παράλληλα και το κοινό. Ευχαρίστησε τη μητέρα της που τη μεγάλωσε μόνη της, σαν μάνα και σαν πατέρας.

ποκάλεσε τη στιγμή αυτή σαν μία απόκοσμη εμπειρία. "Έμαθα σήμερα ότι είμαι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που λαμβάνω αυτό το βραβείο. Αυτό με κάνει να πω ποιες θεωρώ εγώ τα ινδάλματά μου στο στυλ: Γκρέις Τζόουνς, Τζοσεφίν Μπέικερ, Έρθα Κιτ, Ντονιέιλ Λούνα, Μπέθαν Χάρντισον, Ναόμι Σιμς, Ντόροθι Ντάντριτζ, Νταιάνα Ρος, Ντιάχαν Κάρολ, Τζάνετ Τζάκσον και Τίνα Τέρνερ".

"Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω που ανοίξατε τον δρόμο για εμένα και εμπνεύσατε μια γενιά" επεσήμανε η Κάμπελ.



via Press24.gr https://ift.tt/2PdK0Ke
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη