Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στις Δημοτικές Κοινότητες Αυλίδας

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 19:30, η Δημοτική Κοινότητα Παραλίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού και το Σύλλογο «ΥΡΙΑ», θα πραγματοποιήσει την «τελετή Ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου», στην Παραλία Αυλίδας, στην κεντρική πλατεία.

Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Καλοχώρι-Παντείχι.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:00, ο Σύλλογος Απανταχού Παντειχιανών «Ο Αγ. Γεώργιος», με την συνδρομή της Δημοτικής Κοινότητας Καλοχωρίου-Παντειχίου, θα πραγματοποιήσει την «τελετή Ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου», στο πλατεία Χρήστου Κώττη (πλησίον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου).

Συμμετέχουν οι Χορωδίες: Σχολής Εκκλησιαστικής Μουσικής Σχηματαρίου, Γυναικών Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λεύκτρων, του Συλλόγου Απανταχού Παντειχιανών, καθώς επίσης και τα παιδικά τμήματα του Συλλόγου, με χριστουγεννιάτικους και παραδοσιακούς χορούς, και το θεατρικό με την παρουσίαση της παράστασης, «Πως γλύτωσε η Πρωτοχρονιά».

Τέλος, η βραδιά κλείνει με ένα μοναδικό σόου, του ταχυδακτυλουργού Filip.


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/38x2zC1
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη