Σάλος στη Μάντσεστερ Σίτι: Μαλλιά κουβάρια οι σύντροφοι δύο ποδοσφαιριστών - ΦΩΤΟ

Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει οι σύντροφοι δύο ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Σίτι και συγκεκριμένα η σύντροφος του Λερόι Σανέ και του Ριγιάντ Μαχρέζ.

Οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες μέσω μηνυμάτων. Το περιστατικό συνέβη την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, όμως, ο σάλος δεν έχει ακόμα κοπάσει με τις δύο κυρίες να έχουν γίνει το επίκεντρο της συζήτησης ακόμα και στην ομάδα έως σήμερα.

Η Κάντις Μπρουκς, σύντροφος του Σανέ, σύμφωνα με την Dailymail, χαρακτήρισε "γκρούπι σκύλα" τη Ρίτα Μαχρέζ κάνοντας και μη κολακευτικά σχόλια για το σώμα της.

Η Μαχρέζ την αποκάλεσε "αγόρι" επειδή το κούρεμά της είναι κοντό και της είπε να βάλει περούκα.

Η κ. Σανέ σήκωσε το γάντι και της απάντησε: "εγώ είμαι σφιχτή, γυμνάζομαι κάθε μέρα και το στήθος μου είναι σφριγηλό, χωρίς εμφυτεύματα. Είμαι σε καλύτερη φόρμα από ότι θα είσαι εσύ ποτέ, χοντρούλα».

Η τελευταία κουβέντα ειπώθηκε από τη σύζυγο του Αλγερινού μεσοεπιθετικού Της Μάντσεστερ Σίτι, Ρίτα Μαχρέζ, η οποία χαρακτήρισε προικοθήρα την κυρία Σανέ.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι ζήτησε από τους δύο ποδοσφαιριστές να μεσολαβήσουν και να μην αφήσουν να ξεφύγει άλλο η κατάσταση.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk.

via Press24.gr https://ift.tt/34REWC4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη