Διόδια: Αλλάζουν οι χρεώσεις στην Ολυμπία Οδό

Αναπροσαρμόζονται τα διόδια στην Ολυμπία Οδό βάσει του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του Σεπτεμβρίου από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 προς Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, από την αναπροσαρμογή προκύπτει μείωση της τάξης των 0,10 ευρώ στα διόδια στην κατηγορία 4 (βαρέα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ.) στους σταθμούς διοδίων Ελευσίνας και Ρίου.

Συγκεκριμένα, στην Ελευσίνα η τιμή για την κατηγορία 4 καθορίζεται στα 7,50€ (από 7,60€) και στο Ρίο η τιμή γίνεται 8,00€ (από 8,10€).

Σε όλους τους υπόλοιπους σταθμούς και τις κατηγορίες οχημάτων οι χρεώσεις παραμένουν οι ίδιες.

Τα εκπτωτικά προγράμματα για τα οχήματα κατηγορίας 1 (Μοτοκάρτα) και 2 (O-pass για ΙΧ) θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν κανονικά.

Όλες οι υπηρεσίες του O-pass είναι διαθέσιμες οnline στο www.olympiaodos.gr για:

Εγγραφή και δωρεάν αποστολή του πομποδέκτη στη διεύθυνση που θα δηλώσετε.

Άμεση ενημέρωση για το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού.

Φόρτιση του πομποδέκτη ηλεκτρονικά με χρήση κάρτας (χρεωστική ή πιστωτική).

Διαχείριση του λογαριασμού, 24 ώρες το 24ωρο: Προσθήκη πομποδέκτη, τροποποίηση προσωπικών στοιχείων, δήλωση απώλειας ή κλοπής πομποδέκτη κ.α.

Λήψη και εκτύπωση της αναλυτικής κατάστασης των διελεύσεων και των μηνιαίων λογαριασμών.



via Press24.gr https://ift.tt/2YEUx5N
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη