Μάντζιος: «Έχουμε την εμπειρία για τέτοια παιχνίδια»


Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην εμπειρία των ποδοσφαιριστών του, αλλά και στην αδυναμία της ομάδας του (σε δημιουργικό επίπεδο) στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο προπονητής της Λαμίας υποστήριξε αρχικά ότι… «ξέραμε ότι θα παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σ’ έναν αήττητο αντίπαλο από τη ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο νέος προπονητής. Το παιχνίδι για μας έχει δύο σκέλη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, παίξαμε ανοιχτά, κάναμε το γκολ, ήμασταν απειλητικοί αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πολύ πίεση, πέραν του τέρματος του Άρη ο οποίος είχε πολλές ευκαιρίες. Φάνηκε ότι δεν έχουμε λύσεις δημιουργικών χαφ στον άξονα, αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τρία αμυντικά χαφ κι αν σταθήκαμε καλά αμυντικά, δεν είχαμε κράτημα μπάλας και επιθετικότητα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ισορροπήσαμε με την 3η αλλαγή, θα έλεγα ότι εκεί έφυγε η πίεσή μας».

Αναφέρθηκε στη συνέχεια αλλά και στην εμπειρία των παικτών του στη διαχείριση αυτών των αγώνων. «Είναι πολύ θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας, παραμένουμε αήττητοι και νομίζω ότι η ομάδα έδειξε ότι έχει την εμπειρία να ανταποκριθεί σε τέτοια δύσκολα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στον Άρη για την εικόνα του και την πίεση που μας άσκησε. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με σκοπό να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε», είπε.

www.gazzetta.gr
Νεότερη Παλαιότερη