Ο βουλευτής του ΚΚΕ Λάρισας Γ. Λαμπρούλης για την ψήφο των αποδήμων

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Λάρισας Γ. Λαμπρούλης για την ψήφο των αποδήμων

Στην καθαρή, όπως τη χαρακτηρίζει και ολοκηρωμένη πρόταση του ΚΚΕ για την ψήφο των αποδήμων αναφέρεται ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης.

Ο κ. Λαμπρούλης επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Για το νομοσχέδιο σχετικά με την ψήφο των αποδήμων, το κόμμα μας πρότεινε από την πρώτη στιγμή μια λύση που από τη μία θα διευκόλυνε τη διαδικασία και από την άλλη θα απέκλειε την αλλοίωση του εκλογικού σώματος με ψηφοφόρους που δεν έχουν ουσιαστικούς δεσμούς με τη χώρα.
Το ΚΚΕ προσήλθε από την αρχή στη σχετική συζήτηση παρουσιάζοντας μία καθαρή, ολοκληρωμένη, συνεκτική πρόταση, που διευκολύνει τους Έλληνες που εργάζονται ή σπουδάζουν στο εξωτερικό, που έχουν δεσμούς με τη χώρα, να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα από τον τόπο διαμονής τους.
H πρόταση του κόμματος μας έτυχε ευρείας αποδοχής από το λαό, ενώ αρκετά από τα σημεία των προτάσεών του έχουν συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο, το οποίο ψήφισε, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως η υπερψήφιση δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα επιτρέψει να κρυφτούν πίσω από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο οι μεγάλες ευθύνες της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ για όσους αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν, ταυτόχρονα κάλεσε τους Έλληνες και στο εξωτερικό να πάρουν τη θέση τους στο δρόμο του αγώνα για καλύτερους όρους δουλειάς και ζωής σήμερα, για μια άλλη κοινωνία αύριο».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/34gQygR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη