Η άφιξη του προέδρου της Βουλής της Λιβύης – ΒΙΝΤΕΟ

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Λίγο μετά από τις 16:15 έφτασε στο Μέγαρο της Βουλής ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης.

Τον κ. Σάλεχ Ίσα υποδέχθηκε στην είσοδο του κτιρίου ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ενώ οι δύο άνδρες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί μέχρι το γραφείο του Προέδρου. Καθ'οδόν για τον χώρο συνάντησης ο κ. Τασούλας ξενάγησε τον κ. Ίσα στο εντευκτήριο της Βουλής ενώ φθάνοντας στο γραφείο του Προέδρου ο Λίβυος πολιτικός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τεράστιο πίνακα ο οποίος απεικονίζει την Αθήνα και τους στύλους του Ολυμπίου Διός.

Από ελληνικής πλευράς πέραν του Κωνσταντίνου Τασούλα στη συνάντηση μετέχουν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνος Οικονομίδης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Συρίγος και ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης.



via Press24.gr https://ift.tt/2RMOWsK
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη