Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων στη Λαμία η Δημοτική Αρχή Αγράφων για τα πέτρινα γεφύρια

Επίσκεψη στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας-Ευρυτανίας που εδρεύει στη Λαμία πραγματοποίησαν σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος κ.Παναγιώτης Γκορόγιας και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Αγράφων κ.Βαγγέλης Κατσιφός.
Θέμα της επίσκεψης η συντήρηση και ανάδειξη των πετρινών γεφυριών του Δήμου Αγράφων,ένα πολύ σοβαρό θέμα καθώς πρόκειται για μνημεία που αποτελούν τον Πολιτισμό της περιοχής και δει της Δυτικής Ευρυτανίας.

Μάλιστα η Δημοτική Αρχή Αγράφων σε ανακοίνωσή της στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε συγκεκριμένα:

"Σήμερα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην υπηρεσία αρχαιοτήτων στην Λαμία. Συζητήσαμε για την συντήρηση και ανάδειξη των πέτρινων γεφυριών του δήμου Αγράφων, τα οποία θα συμβάλουν και θα υποστηρίξουν την τουριστική προοπτική του δήμου μας. Με την συνεργασία όλων μας τα γεφύρια θα καταγράφουν από ειδικούς θα συνταχθούν οι τεχνικές μελέτες, και θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Δύσκολο ναι, ακατόρθωτο Όχι..."


via Δυτική Ευρυτανία https://ift.tt/2RKplk4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη