Την Τετάρτη το απόγευμα η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν

Αύριο, Τετάρτη και ώρα 16.30, θα γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Νωρίτερα, θα υπάρξει παρέμβαση του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση για τα 70 χρόνια του ΝΑΤΟ. Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης θα παρακαθίσει στο γεύμα που θα παραθέσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που υλοποιούν τον στόχο της διάθεσης 2% ΑΕΠ για τις αμυντικές δαπάνες.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μαξίμου, το αυριανό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:

-Στις 11.45 ώρα Ελλάδας θα παραστεί στην τελετή για τα 70 χρόνια του ΝΑΤΟ.

-Στις 12.00 ώρα Ελλάδας είναι προγραμματισμένη η έναρξη της συνεδρίασης στη διάρκεια της οποίας θα υπάρξει παρέμβαση του Πρωθυπουργού.

-Στις 15.00 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός θα παρακαθίσει σε γεύμα που παραθέτει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump για τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που υλοποιούν τον στόχο της διάθεσης 2% ΑΕΠ για τις αμυντικές δαπάνες.

-Στις 16.30 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan.



via Press24.gr https://ift.tt/2DIh2wX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη