Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή - Προσπάθησε να εμβολίσει περιπολικό

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 43χρονου από τη Συρία, στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μετέφερε με το όχημά του 13 παράτυπους μετανάστες.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας.

Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της Πέμπτης αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν έπειτα από αναζητήσεις, επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος, το οποίο δε σταμάτησε σε σχετικά σήματα, τόσο των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, όσο και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας που επιχείρησαν να το ελέγξουν νωρίτερα.

Ο οδηγός του οχήματος συνέχισε την πορεία του, εξακολουθώντας να μη συμμορφώνεται στις υποδείξεις των αστυνομικών και επιχειρώντας ανεπιτυχώς να εμβολίσει το υπηρεσιακό όχημα, πλην όμως το ακινητοποίησε στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Αγίου Νέστωρος, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εν λόγω όχημα, βρέθηκαν συνολικά 13 άτομα που στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



via Press24.gr https://ift.tt/35iNVfF

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη