Αλόννησος: Το μυστήριο με τον σκελετό και οι εξαφανίσεις που βρίσκονται στο μικροσκόπιο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αλόννησο έπειτα από την ανεύρεση ανθρώπινου σκελετού, που σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», ανασύρει από το ντουλάπι ανεξιχνίαστες υποθέσεις εξαφάνισης όπως εκείνες του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη από τον όρμο Βότση τον Αύγουστο του 2016 και ενός 54χρονου Ηρακλειώτη από τη Στενή Βάλα, τον Σεπτέμβριο του 2013.

Τα οστά εντοπίστηκαν το πρωί της Τρίτης στη θέση Κάμπος - Βότση κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών στα θεμέλια ενός σπιτιού. Τα οστά θα σταλούν για εξέταση και ταυτοποίηση DNA για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του άτυχου ανθρώπου στον οποίον ανήκουν, ενώ θα ακολουθήσουν έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξακριβωθεί αν ο θάνατος του ατόμου στο οποίο ανήκει ο σκελετός ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας ή δυστυχήματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 54χρονος από το Ηράκλειο που εξαφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 είχε φτάσει στο νησί των Σποράδων μαζί με έναν φίλο του και φιλοξενήθηκαν σε σπίτι γνωστού τους, κοντά στην περιοχή όπου βρέθηκε ο σκελετός. Το μοιραίο μεσημέρι έφυγε από το σπίτι αλλά δεν γύρισε ποτέ. Οι φίλοι του ανησύχησαν και βλέποντας πως οι ώρες περνούσαν, δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία. Μία μαρτυρία είχε μιλήσει για παρουσία του αγνοούμενου σε αγροτική περιοχή κοντά στο ψαροχώρι Στενή Βάλα, αλλά παρά τις έρευνες από έδαφος και αέρα δεν εντοπίστηκε ποτέ. Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, ο 54χρονος δεν είχε αποκτήσει δική του οικογένεια και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Στην περίπτωση του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη, ο οποίος ζούσε μόνιμα στο Βέλγιο και είχε απασχολήσει για πολλούς μήνες τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, την τελευταία φορά εθεάθη στη θάλασσα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το απόγευμα της άφιξης του στο νησί, την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016, ο 30χρονος άφησε την 24χρονη φίλη του στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου είχαν καταλύσει και πήγε στο αλιευτικό καταφύγιο του όρμου Βότση. Επιχείρησε να λύσει ένα μεγάλο αλιευτικό σκάφος για να βγει στα ανοικτά για βαρκάδα, όμως έγινε αντιληπτός από τους ψαράδες, γεγονός που μάλλον τον τρομοκράτησε αφού έπεσε με τα ρούχα στη θάλασσα. Ο 30χρονος άρχισε να κολυμπά προς την έξοδο του λιμανιού ώσπου χάθηκε στο σκοτάδι ,ενώ οι αλιείς ειδοποίησαν το λιμενικό που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του, οι οποίες όμως απέβησαν άκαρπες. Την επόμενη ημέρα, δύτες βρήκαν στον βυθό του λιμανιού την μπλούζα και το παντελόνι του 30χρονου με 500ευρώ στην τσέπη αλλά και το κινητό του τηλέφωνο.

via Press24.gr https://ift.tt/2rqQ9ex

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη