Διαματάρης: Τι απαντά για το μεταπτυχιακό από το Columbia - Έχει ή δεν έχει

Διαματάρης: Τι απαντά για το μεταπτυχιακό από το Columbia - Έχει ή δεν έχει

Θέμα παραμονής του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη στην κυβέρνηση στην περίπτωση που αληθεύουν τα θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ με σημερινή του.

Μετά το θέμα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση για την παραμονή στη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρη στην κυβέρνηση εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που «αμφισβητούν το βιογραφικό του».

Ο υφυπουργός Εξωτερικών και αρμόδιος για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού, Αντώνης Διαματάρης, δίνει την δική του απάντηση στα σχετικά δημοσιεύματα με το εάν είναι κάτοχος ή όχι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο Columbia.

Ο υφυπουργός αναφέροντας μεταξύ άλλων πως παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Columbia, αλλά λόγοι οικονομικοί δεν του επέτρεψαν να αποκτήσει τον σχετικό τίτλο σπουδών.

Αναλυτικά, σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Διαματάρης τονίζει πως:

«Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό».
Εξηγεί στη συνέχεια, πως «προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών».

Καταλήγοντας στη δήλωσή του, εκφράζει τη λύπη του «αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού».



via Ειδήσεις https://ift.tt/2Y88TeA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη