GNTM2: Στην έξοδο και πάλι η Ελευθερία - ΒΙΝΤΕΟ

Το κορίτσι... έκπληξη συνεχίζει τη φρενήρη πορεία της προς την κορυφή του GNTM2, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί έναν όχι απλά υπολογίσιμο αντίπαλο, αλλά ένα από τα φαβορί. Η Μαρία, στο ντουέτο της με την περυσινή νικήτρια του ριάλιτι, την Ειρήνη Καζαριάν, κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία και έστειλε νέο μήνυμα στη... συμπάθειά της την Κάτια.

Η Μαρία, αν και το γενικότερο στυλ της δεν παραπέμπει σε κλασικό μοντέλο, εντούτοις έχει βρει τον τρόπο και μεταμορφώνεται κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, χρησιμοποιώντας το δυνατό ύφος που αποδίδει το πρόσωπό της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι είναι η τρίτη πρωτιά που κερδίζει στις τέσσερις τελευταίες δοκιμασίες, γεγονός που όχι μόνο έχει θορυβήσει τις υπόλοιπες κοπέλες, αλλά τις έχει κάνει να την βλέπουν μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα.

Στον αντίποδα, η επάνοδος της Ελευθερίας δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Μετά την Εμμανουέλα που επέστρεψε και βγήκε σχεδόν αμέσως, ήταν η σειρά της Ελευθερίας να αποχαιρετήσει για δεύτερη φορά, αφήνοντας την Πόπη να είναι η μοναδική που έχει επιβιώσει από την επιστροφή της τριάδας που επέλεξε το Madame Figaro. Η Ελευθερία δεν έπεισε για τον δυναμισμό της, ίσως και λόγω χαρακτήρα, με συνέπεια να επιλεγεί από τους κριτές για αποχώρηση, ξεσπώντας σε λυγμούς για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Για την Ελευθερία, η επιστροφή κράτησε για λίγο και αυτό τη στενοχωρεί. Ας την ακούσουμε. #GNTMgr @StarChannelGr #StarChannelTv pic.twitter.com/U1mGzFXzku

— Greece's Next Top Model (@GNTMgreece) December 3, 2019


via Press24.gr https://ift.tt/2OKiQvK
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη