Poundland: Έρχονται και στην Ελλάδα τα "σούπερ μάρκετ των φτωχών"

Σχέδια για να επεκταθεί στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη έχει η βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Poundland. Πρόκειται για τα πιο φθηνά σούπερ μάρκετ στη Βρετανία και στο "μικροσκόπιο" του ιδιοκτήτη τους έχουν μπει τόσο η αγορά της Ελλάδας, όσο και της Ιταλίας.

Η συγκεκριμένη αλυσίδα εκτός από φθηνές τιμές και προσφορές έχει και συσκευασίες - γίγας επώνυμων προϊόντων. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Financial Times, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκταθεί με 300 συνολικά καταστήματα σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και μεταξύ άλλων χωρών στη λίστα των επιχειρηματικών του "προορισμών" βρίσκεται και η Ελλάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει να μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά και να αποσπάσει μερίδια αγοράς από άλλα σούπερ μάρκετ.

Η Poundland διαθέτει 347 καταστήματα στη Βρετανία και όπως αναφέρεται έχει 3,5 εκατ. αγοραστές κάθε εβδομάδα.



via Press24.gr https://ift.tt/36ymlLB
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη