Λαμία: Θεατρική παράσταση: «Sorry, λάθος κρεβάτι» 13 - 15 Δεκεμβρίου


Θεατρική παράσταση: «Sorry, λάθος κρεβάτι»

Η θεατρική ερασιτεχνική ομάδα Λαμίας «La Famiglia» του ομώνυμου Πολιτιστικού Συλλόγου θα παρουσιάσει στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας το θεατρικό έργο του συγγραφέα Βασίλη Τσικάρα «Sorry, λάθος κρεβάτι». 

https://www.youtube.com/watch?v=YZGDQACqAYM

Οι παραστάσεις θα δοθούν την Παρασκευή(πρεμιέρα) 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 με ώρα έναρξης τις 21.30

Η σύγχρονη, ανατρεπτική θεατρική κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα έφτασε στα χέρια της «La famiglia» το καλοκαίρι του 2019. Οι διάλογοι ήταν τόσο απρόσμενοι που μας έκαναν να θέλουμε να διαβάσουμε το έργο απ την αρχή μέχρι το τέλος με μια ανάσα. Είναι απ τα κείμενα στα οποία η ιστορία είναι απρόβλεπτη και το τέλος δεν διαφαίνεται απ τις πρώτες γραμμές.

Ο τίτλος του έργου δημιουργεί συνειρμούς οι οποίοι δεν επαληθεύονται στο έπακρο. Οι ήρωες ζουν καταστάσεις, οι οποίες ενώ εκ πρώτης μοιάζουν τετριμμένες και προβλέψιμες, τους οδηγούν σε μονοπάτια με διαφορετικές διαστάσεις. Οι σχέσεις δεν είναι συμβατικές: το πάθος και η βία κυριαρχούν, η κακοποίηση, ως μέσο ευχαρίστησης, παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας καθώς επίσης και το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία στις μέρες μας υπόσχονται όχι μόνο κίβδηλη ευτυχία αλλά και πλασματική συναισθηματική πληρότητα.

Η σκηνοθεσία του έργου συνετελέσθη από την Λίλια Ρένιου. Τα πρόσωπα του έργου με σειρά εμφανίσεως:

Χασάν: Νέστορας Τσιάτσιος

Φίλιππος: Απόστολος Ρούσκας

Άννα: Λίλια Ρένιου

Σόνια: Μαρία Μπαμπαλή

Χασάν: Σοφία Αλαφοδήμου

Τζων: Κωνσταντίνος Καραμέτος

Ψυχές: Μαρία Κάμπα, Χρυσούλα Δικοπούλου, Μαίρη Καραβά, Γιάννης Καραβάς, Μαίρη Χάσα

Γενική είσοδος 5 €. Η είσοδος επιτρέπεται σε εφήβους άνω των 15 ετών.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Λαμιέων.


Νεότερη Παλαιότερη