Μήνυμα Παυλόπουλου προς την Τουρκία να σέβεται στο ακέραιο το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο (video

Μήνυμα Παυλόπουλου προς την Τουρκία να σέβεται στο ακέραιο το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο (video

Νέο μήνυμα στην Άγκυρα έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τα Χανιά, όπου παρίσταται στις επετειακές εκδηλώσεις για την ενσωμάτωση της Κρήτης. «Εχουμε και την βούληση και την δύναμη να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας ως εγγυητών της διεθνούς και της ευρωπαϊκής νομιμότητας», τόνισε ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Απέναντι στις ψευδαισθήσεις ότι μπορεί να υπερισχύσει το δίκαιο του ισχυρού, αποφασισμένοι αντιπαραθέτουμε την ισχή του δικαίου, διεμήνυσε στην Τουρκία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από την Κρήτη ο οποίος βρέθηκε στα Χανιά για να παραστεί στις εκδηλώσεις για την ενσωμάτωση της νήσου στον Εθνικό Κορμό.

Ο κ Παυλόπουλος δήλωσε ότι η εμβληματική επέτειος της ένωσης της Κρήτης με την Μητέρα Ελλάδα, την 1η Δεκεμβρίου 1913, και η οποία οφείλεται και στην ηγετική φυσιογνωμία του Ελευθερίου Βενιζέλου, συνιστά αστείρευτη πηγή διδαγμάτων για τον λαό μας και το έθνος μας.

Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Χρύσα Ρουμελιώτη

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2szkNT8
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη