Γνωστή ηθοποιός της σειράς “Will & Grace” πέθανε - Τα συγκινητικά μηνύματα των συμπρωταγωνιστών της - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η ηθοποιός Σέλι Μόρισον, πέθανε την Κυριακή, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης της. Η 83χρονη ηθοποιός είχε μια καριέρα 50 ετών και είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της στη σειρά "Will & Grace".

Η Μόρισον άφησε την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai, στο Λος Άντζελες, από καρδιακή ανεπάρκεια έπειτα από σύντομη ασθένεια.

Είχε ενσαρκώσει την Rosario Salazar, μια υπηρέτρια από το Ελ Σαλβαδόρ, από το 1999 ως το 2006 στην πετυχημένη σειρά "Will & Grace".

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είχε δημιουργηθεί μόνο για ένα επεισόδιο αλλά αποδείχθηκε τόσο δημοφιλής, που τελικά εμφανίστηκε σε 68 επεισόδια στις οκτώ σεζόν της πετυχημένης σειράς.

Η Mullally, που έπαιζε το αφεντικό της στη σειρά έγραψε στο twitter:

"Η καρδιά μου είναι βαριά. Σε ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία σου. Πέτυχες όμορφα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο και θα μας λείψεις".

Ο Eric McCormack, που ενσάρκωσε τον Will έγραψε: "Ήσουν μια όμορφη ψυχή και μια υπέροχη ηθοποιός. Η δουλειά σου ως Rosario, σεζόν με τη σεζόν, ήταν αληθινή και ξεκαρδιστική".

Η Debra Messing, που έπαιζε την Grace στη σειρά έγραψε στο twitter: "Τι απώλεια Σέλι... Η αγαπημένη μας Rosario πέθανε. Ήταν ένας χαρακτήρας που εκτείνεται στις δεκαετίες και θα είναι πάντα η αγαπημένη μας Rosie. Την αγάπη μου σε όλη την οικογένεια".

Πηγή: Ktla.com



via Press24.gr https://ift.tt/2DxFQYx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη