ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα αναμένονται την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020.Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 8 και πρόσκαιρα κατά τόπους τα 9 μποφόρ.

 

Πιο αναλυτικά στο Αιγαίο και στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Βροχές που κατά τόπους θα είναι ενδεχομένως ισχυρές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ενώ ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και κυρίως στην Εύβοια. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι σχετικά αυξημένες.

 

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -5 έως 8 βαθούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 12, στη Θεσσαλία από 0 έως 11, στα δυτικά ηπειρωτικά από 4 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 14, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 6 έως 11, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη από 9 έως 15 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 10 έως 13.

 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Ιδιαίτερα στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο το μεσημέρι και απόγευμα οι άνεμοι κατά τόπους θα φτάνουν πρόσκαιρα και τα 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στον Πατραϊκό έως 6 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα στο Βόρειο Ιόνιο θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ.

 

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Νότιο Ευβοϊκό το μεσημέρι και απόγευμα οι άνεμοι θα φτάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 10 βαθμούς.

 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και τοπικά έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς.



via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/2Tu4iTC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη