Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του Δήμου Θηβαίων για το 2020

Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του Δήμου Θηβαίων για το 2020, με την υπ' αριθμ. πρωτ. 1925/226009/27-12-2019 Απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας τον ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχεδιασμό του Δήμου και των υπηρεσιών του.

 

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, με αφορμή την έγκριση του Προϋπολογισμού προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Ο προϋπολογισμός είναι το σημαντικότερο εργαλείο διοίκησης για τη λειτουργία ενός Δήμου και απαραίτητος για την πραγματοποίηση των αναπτυξιακών μας στόχων. Το χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων μας ως Δημοτική Αρχή ήταν πολύ μικρό μέχρι να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο το σχέδιο του Π/Υ, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να το επεξεργαστούμε και να έχουμε νέες προτάσεις, κάτι που θα γίνει στο άμεσο μέλλον. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι έχει μία αναπτυξιακή πνοή και είναι ισοσκελισμένος, ρεαλιστικός, εφαρμόσιμος και προσαρμοσμένος στην κείμενη νομοθεσία»




via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/36IEcjw
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη