Γιατί θα πληρωθούν νωρίτερα οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2020

Γιατί θα πληρωθούν νωρίτερα οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2020

Νωρίτερα από το συνηθισμένο θα είναι διαθέσιμες στα ΑΤΜ οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2020 μετά από απόφαση του υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και ο διοικητής του ΕΦΚΑ, Χρήστος Χάλαρης. Γιατί θα συμβεί αυτό με τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2020.

Ο υπουργός Εργασίας και ο διοικητής ΕΦΚΑ πήραν αυτή την απόφαση λόγω της μεγάλης χρονικής περιόδου μεταξύ της πληρωμής για τις συντάξεις Ιανουαρίου 2020, οι οποίες καταβλήθηκαν νωρίτερα ελέω Χριστουγέννων και της καθορισμένη πληρωμής των συντάξεων Φεβρουαρίου 2020. Διαβάστε παρακάτω τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Φεβρουαρίου.

- οι συντάξεις των συνταξιούχων του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) που προέρχονται από τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ, να καταβληθούν στις 24 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και

- οι συντάξεις των συνταξιούχων του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τους λοιπούς φορείς και το Δημόσιο να καταβληθούν στις 27 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα.



via Ειδησεις https://ift.tt/3aeVlDA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη