Δέσμευση για επίλυση του θέματος των από 20ετίας «οφειλών» τελών ταξινόμησης

Δέσμευση για επίλυση του θέματος των από 20ετίας  «οφειλών» τελών ταξινόμησης

Με νομοθετική ρύθμιση θα επιλυθεί το θέμα της οφειλής τελών ταξινόμησης προ 20ετίας, τριών και πλέον χιλιάδων ατόμων στη Μαγνησία, δεσμεύτηκε ο υφυπουργός Οικονομικών Α. Βεσυρόπυολος σε σύσκεψη που είχε με τους βουλευτές της Μαγνησίας κ.κ. Μπουκώρο, Λιούπη και Μαραβέγια, αλλά και του διοικητή της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «ο κ. Πιτσιλής ενημέρωσε ότι διενεργείται διοικητικός έλεγχος και βρίσκεται και σε συνεργασία με τον Συνήγορο του Πολίτη προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή διοικητική λύση. Ο υφυπουργός με τη σειρά του δεσμεύτηκε ότι αν τελικά αυτό δεν επιτευχθεί, το θέμα θα λυθεί με νομοθετική ρύθμιση. Οι βουλευτές εξέθεσαν το δίκαιο των πολιτών της Μαγνησίας τόσο από νομικής όσο και από ηθικής πλευράς, δίνοντάς τους όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην έρευνα που διενεργείται. Επίσης συζητήθηκε το θέμα των οφειλών των ξενοδόχων της Σκιάθου μετά την κατάρρευση της Thomas Cook, καθώς και τα πρόστιμα των συμβολαιογράφων. Ο υφυπουργός βλέπει θετικά την επίλυση και των δύο ζητημάτων».

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2FQFwoL
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη