“Ας δράσουμε όπως μας πρέπει”- 2ο κομβόι Αλληλεγγύης για τους σκηνίτες του ελαιώνα της Μόριας

2η δράση για τη βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης στους σκηνίτες που βρίσκονται εκτεθειμένοι στον ελαιώνα της Μόριας , διοργανώνει το κίνημα εθελοντών και συλλογικοτήτων της Λέσβου καθώς ο χειμώνας είναι μπροστά και οι ανάγκες μεγάλες. Χιλιάδες άνθρωποι, οικογένειες με μικρά παιδιά,  βρίσκονται κάτω από τα δέντρα και οι εθελοντές στο κάλεσμά τους αναφέρουν:

"Το Σάββατο 18-1-2020 και ώρα 10.30, το κομβόι της Αλληλεγγύης ανταμώνει ξανά στην πλατεία του ΙΚΑ στην Επάνω Σκάλα. Όλοι εμείς, εθελοντές και συλλογικότητες της Λέσβου, με μόνο κίνητρο την αλληλεγγύη και την προσφορά σε όσους συνανθρώπούς μας χρειάζονται βοήθεια, θα πάμε και πάλι στον Ελαιώνα δίπλα στο ΚΥΤ Μόριας, όπου χιλιάδες άνθρωποι βρίσκουν σε πρόχειρες αυτοσχέδιες σκηνές ύστατο καταφύγιο• θα καταγράψουμε τις ανάγκες κάθε σκηνής και κατόπιν θα ετοιμάσουμε δέματα από είδη πρώτης ανάγκης που έχουν προσφερθεί και θα τα διανείμουμε στους ανθρώπους που τα χρειάζονται απεγνωσμένα. Σας καλούμε όλους να έρθετε μαζί μας για να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να βάλουμε τέλος στην απάθεια αδιαφορία, την ανοχή που γρήγορα μετατρέπεται σε συνενοχή . Είμαστε όλοι μέρος της ιστορίας που γράφεται σήμερα στη Λέσβο…ας δράσουμε όπως μας πρέπει!"

The post "Ας δράσουμε όπως μας πρέπει"- 2ο κομβόι Αλληλεγγύης για τους σκηνίτες του ελαιώνα της Μόριας appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3ackQ8Q
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη