Θυμηθείτε αυτή την ημέρα: 3 Γενάρη 2020...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Στα πτώματα των λιονταριών γιορτάζουν τα σκουλήκια,
νομίζοντας πως...
νίκησαν,
αλλά τα λιοντάρια παραμένουν λιοντάρια
και τα σκουλήκια σκουλήκια»

Δολοφονία Κασέμ Σουλεϊμανί... Τι ακολουθεί μετά τη δολοφονία;

«Στη ζωή ενός ανθρώπου αργά ή γρήγορα φθάνει η μέρα όπου
για να πάει εκεί που θέλει, αν δεν υπάρχουν πόρτες και παράθυρα,
πρέπει να γκρεμίσει τους τοίχους»

Το δικό μας καθήκον είναι να απομακρύνουμε τη νοοτροπία της δουλικότητας από το μυαλό μας... όπως επισημαίνει ο Κομαντάντε Sankara... σύμβολο των λαών της Αφρικής για Απελευθέρωση!
Στις 3 Γενάρη 2020 μπαίνει μια ταφόπετρα στις πολιτικές των ίσων αποστάσεων και τους "ισαποστάκηδες", όλους εκείνους κι όλα εκείνα τα πολιτικά κόμματα και κινήματα που κρύβονται μ'΄αυτό το αφήγημα. Ιδιαίτερα σήμερα, που με αφορμή μια στυγνή δολοφονία αναπτύσσεται μια προπαγανδιστική επίθεση που σηματοδοτούν τη συνέχιση αυτού του έντεχνα κατασκευασμένου τέλματος, που εξυπηρετεί τις ελίτ. Φυτρώνουν "αντιπολεμικές" φωνές, η κατεύθυνση που δίνει η "Διεθνής Αμνηστία", ότι δηλαδή "εκτελέστηκε" -δεν δολοφονήθηκε- ο τρομοκράτης, αλλά όχι και με τους κανόνες του  "διεθνούς δικαίου", ενός χυδαίου κι υποκριτικού δήθεν ανθρωπισμού και φυσικά την νεκρανάσταση του παγκόσμιου κινήματος του ιμπεριαλισμού που υπερασπίστηκε την "αραβική άνοιξη made in USA", πάντα με δικαιολογία να βρεθούμε μαζί σε ότι μας ενώνει.

Στην Ευρώπη το αντιπολεμικό κίνημα που ξέφυγε από το σφιχταγκάλιασμα της κοσμοπολίτικης ευρωπαϊκής "αριστεράς" των τραπεζιτών... διαδηλώνει σε αμερικάνικες πρεσβείες και προξενεία με σαφή πολιτικό πλαίσιο που σηματοδοτεί την πραγματική διεθνιστική αλληλεγγύη: ¨Κάτω από το Ιράν και τη Συρία", με σημαίες του Ιράν, της Συρίας, της Κούβας, της Μπολιβαριανής Δημοκρατρίας της Βενεζουέλας... των χωρών που αντιστέκονται στους ιμπεριαλιστές...


Η συγκέντρωση του αντιπολεμικού κινήματος και του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας στο αμερικάνικο προξενείο του Μιλάνο

Στη δική μας πατρίδα με τη στράτευση όλου του πολιτικού συστήματος, της δεξιάς, της κοινοβουλευτικής αριστεράς (εξαιρουμένου του ΚΚΕ, που όμως παραμένει φοβικά σιωπηλό με πολιτικές ίσων αποστάσεων), με το λαό γονατισμένο από τη συμπαγή ενότητα όλων των κυβερνητικών κομμάτων και την εξάρτησή τους από το Ευρωπαϊκό διευθυντήριο, την εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" που στήριξε με πρωτοφανή φανατισμό την "αραβική άνοιξη made in USA", τη λαθρομετανάστευση, τις δικαιωματικές πολιτικές της ελίτ.
Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε μπορεί να σηματοδοτηθεί η αναγκαιότητα ενός κινήματος που να στηρίζεται σε εκείνα τα γρανιτένια Κοινωνικά Θεμέλια που είναι ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ με τις δομές του πλανητικού ιμπεριαλισμού (παγκοσμιοποίηση) και θα συγκρουστεί με τις εξουσίες της Νέας Τάξης.
Όμως, μια αυθεντική Πατριωτική Κίνηση δεν μπορεί ΠΟΤΕ να αποτελεί έναν καιροσκοπικό συνασπισμό ετερόκλητων ιδεολογικών και πολιτικών ομάδων. Το ιδεολογικό οπλοστάσιο της Παγκοσμιοποίησης και του 4ου Ράιχ και τα «αριστερά» άλλοθί του πρέπει να αποτελέσουν καθήκον πρωταρχικής σπουδαιότητας σε μια Πολιτική Κίνηση Κοινωνικού Πατριωτισμού, που ενώνει το «Κοινωνικό» με το «Εθνικό».
«Να κάνετε το Έθνος υπόθεση του Λαού
κι η υπόθεση του Λαού θα είναι εκείνη του Έθνους...»
Βλαντίμιρ Ιλίτς Ουλιάνοφ "Λένιν"
-
Οι Νατοϊκοί μισθοφόροι του "ελεύθερου συριακού στρατού", τα ανθρωπόμορφα κτήνη των αποκεφαλιστών που τώρα μεταφέρονται και στη Λιβύη [Βλέπε σε: Με 2.000 δολάρια το μήνα θα εγκατασταθούν στη Λιβύη οι «εξεγερμένοι» της Συρίας, που υποστηρίζονται από την Τουρκία, Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ]-, χαιρέτισαν με επίσημο Δελτίο Τύπου τη δολοφονία του Μάρτυρα Κασέμ Σουλεϊμανί.


Στο τελευταίο προπύργιο των τρομοκρατών στη Συρία, στην κατεχόμενη Ιντλίμπ, πανηγύρισαν τη δολοφονία του Μάρτυρα Κασέμ Σουλεϊμανί.
Αυτοί που στην πατρίδα μας στήριξαν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις των τελευταίων 8 χρόνων και το σύνολο της δήθεν επαναστατικής εξωκοινοβουλευτικής "αριστεράς" και μέχρι σήμερα απολαμβάνουν φιλοξενίας και προστασίας από την επίσημη πολιτεία, μιας κι είναι υποχρέωσή μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους "Φίλους της Συρίας" (Νατοϊκός οργανισμός που συμμετέχει η επίσημη Ελλάδα)... τι θέση και ρόλο μπορούν να έχουν με ένα εθνικό, αντιιμπεριαλιστικό, αντιπολεμικό κίνημα;
Πρέπει να τελειώσει οριστικά η εποχή του "ναι μεν, αλλά", των ίσων αποστάσεων και της δήθεν πολιτικής "κριτικής". Αρκετά με το δικαιωματισμό της νέας τάξης, τον "αντιρατσισμό", τον "αντιφασισμό" χωρίς φασισμό [Βλέπε σε: Νέος φασισμός... μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός!], το αφήγημα του "κινδύνου κλιματικής αλλαγής", της κριτικής στη σοσιαλιστική Κούβα για παρεκκλίσεις, τον Έβο των Ινδιάνων της Βολιβίας, τον Μαδούρο, το "θεοκρατικό" Ιράν, τον "ψυχοπαθή" Κίμ και πάει λέγοντας.
"Η κριτική μέσα στο φρούριο υπό πολιορκία ισοδυναμεί με προδοσία"... (το απαλλοτριώνουμε από: Οι Ινδιάνοι αποδείχτηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν). και φυσικά
Στη Μέση Ανατολή ο Άξονας της Αντίστασης κέρδισε τον ιμπεριαλισμό και δεν χαρίζουμε τίποτα στη βαμένη με αίμα αθώων αστερόεσσα. Στη Συρία ο πρόεδρος Άσαντ με το Εθνικό Πατριωτικό Μέτωπο (με τη συμμετοχή των Κομμουνιστικών Κομμάτων της Συρίας), στο Λίβανο η ηρωϊκή Χεζμπολάχ και το Κομμουνιστικό Κόμμα του Λιβάνου, το Ιράν του Μάρτυρα Κασέμ Σουλεϊμανί, το Ιράκ... μπήκαν στην πρώτη γραμμή του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα.
Ο Μάρτυρας Κασέμ Σουλεϊμανί ΖΕΙ! Άφησε παρακαταθήκη στη Μέση Ανατολή και σ' όλους τους Ελεύθερους του κόσμου. Βοήθησε στην προστασία της Δαμασκού και του αεροδρομίου της, υπερασπίστηκε το Χαλέπι, το σύγχρονο Στάλινγκραντ [2016, βλέπε σε: H αδελφοποίηση του Στάλινγκραντ με το Χαλέπι], όταν στην Ελλάδα όλοι διαδήλωναν να πέσει ο "αιμοσταγής δικτάτορας Άσαντ, συμμετείχε και στην απελευθέρωση της Παλμύρας [Βλέπε σε: H Zηνοβία επέστρεψε στον θρόνο της]. Ήταν ένα από τα κύρια μυαλά που σχεδίασε και εκτέλεσε την καταστροφή του αμερικανικού όπλου, του χεριού των ΗΠΑ: "αραβική άνοιξη".
Του οφείλει το παγκόσμιο κίνημα των εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες διέκοψαν το χέρι του Σουλεϊμανί 
και θα κόψουμε τα πόδια τους από αυτή την περιοχή»
Χασάν Ρουχανί. πρόεδρος του Ιράν



via Press24.gr https://ift.tt/37HR4Xa
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη