Πατέρας με 3 παιδιά ο καθηγητής που αυτοκτόνησε στο ΑΠΘ, αφήνοντας σημείωμα

Πατέρας με 3 παιδιά ο καθηγητής που αυτοκτόνησε στο ΑΠΘ, αφήνοντας σημείωμα

Σαν βόμβα έσκασε η αυτοκτονία του 53χρονου καθηγητή της Κτηνιατρικής Σχολής μέσα στο γραφείο του, στην πανεπιστημιακή και φοιτητική κοινότητα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Το τραγικό περιστατικό έγινε αντιληπτό από ανθρώπους του Πανεπιστημίου λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν φοιτητές ενημέρωσαν τις Πανεπιστημιακές Αρχές ότι ο καθηγητής είχε αργήσει στο μάθημά του.

Ο 53χρονος, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών φαίνεται να αυτοτραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δίπλα στη σορό του εντοπίστηκε ένα ιδιόχειρα σημείωμα που σύμφωνα με πληροφορίες απευθυνόταν στους οικείους του.

Το γεγονός αυτό φανερώνει ότι ο 53χρονος φαίνεται να είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ ακόμη οι λόγοι που τον ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Πληροφορίες ωστόσο από την πανεπιστημιακή κοινότητα αναφέρουν ότι ο καθηγητής δεν είχε δείξει ποτέ σημάδια για την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο οικογενειάρχη, και σωστό επαγγελματία.

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος είχε εργαστεί και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, αλλά και στον ελληνικό στρατό, όντας αξιωματικός κτηνίατρος.via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2Rhoju7
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.