Ολυμπιακός - Καλαμάτα 4-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Το ενδιαφέρον των φίλων του Ολυμπιακού που πήγαν απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν στραμμένο στον Κώστα Φορτούνη, καθώς ανέμεναν την επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τη ρήξη χιαστών στο φιλικό με το Αμβούργο, στις 10 Ιουλίου 2019. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προαναγγείλει την επάνοδό του και το έπραξε, με τον διεθνή άσο να περνά στο γήπεδο στο 52ο λεπτό αντί του Ραντζέλοβιτς και να αποθεώνεται.

Αποθέωση γνώρισε και ο Γκιγιέρμε, που επίσης επέστρεψε ύστερα από απουσία ενός μήνα, μετά τον τραυματισμό στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ ο Λοβέρα «συστήθηκε» στο κοινό του Ολυμπιακού με τα πρώτα δύο υπέροχα τέρματα που σημείωσε (3',68') στα «ερυθρόλευκα», ενδεικτικά της κλάσης του νεαρού Αργεντινού. Τα άλλα δύο γκολ των Πειραιωτών πέτυχε ο Γκερέιρο (17', 51'). Για την Καλαμάτα σκόραρε ο Ιντρίσου στο 66'. 



via Press24.gr https://ift.tt/2QYO7MH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη