Συμφωνία με τις τράπεζες για δάνεια άνω των 8 εκατ. ευρώ σε γνωστή ελληνική εταιρεία

photo: pexels

Η ελληνική εταιρεία Ε. Παΐρης ανακοίνωσε πως προχώρησε σε συμφωνία με τις τράπεζες, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Εθνική Τράπεζα και Eurobank σχετικά με δάνεια που ξεπερνούν τα 8 εκατ. ευρώ.

Η συμφωνία αφορά στην αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεών της προς τις τράπεζες, ποσού 8.264.000 ευρώ. Επιπλέον, συμφωνήθηκε η παροχή επιπρόσθετης χρηματοδότησης, ύψους έως 700.000 ευρώ, για την κάλυψη γενικών επιχειρηματικών της σκοπών.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω της έκδοσης κοινού ομολογιακού δανείου, το οποίο θα εξασφαλίζεται με εμπράγματες εξασφαλίσεις επί ακινήτων της εταιρείας και θυγατρικής αυτής, καθώς και με την παροχή εγγύησης από θυγατρική της εταιρεία και για την έκδοση του οποίου πρόκειται να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση στο προσεχές διάστημα.



via Ειδησεις https://ift.tt/2uQnS2i
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη