Κλειστά σχολεία αύριο 8 Ιανουαρίου σε πολλές περιοχές (λίστα)

Κλειστά σχολεία αύριο 8 Ιανουαρίου σε πολλές περιοχές (λίστα)
Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου λόγω κακοκαιρίας - Δείτε σε ποιες περιοχές. Το άρθρο θα ανανεώνετε συνεχώς.

Κλειστά σχολεία αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου λόγω κακοκαιρίας. Δείτε σε ποιες περιοχές (λίστα).

Με απόφαση του Δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας, Χρήστου Στάθη, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου στις περιοχές των Βιλίων και των Ερυθρών μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας.

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις Δημοτικές Ενότητες Πλαταιών και Βαγίων του Δήμου Θηβαίων, με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Αναστασίου λόγω της χιονόστρωσης και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν. Στις Δημοτικές Ενότητες Θήβας και Θίσβης, θα λειτουργήσουν από τις 9.00 το πρωί. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί (Θήβας και Βαγίων) του Δ.Ο.Θ. θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι τα σχολεία Α'θμιας και Β'θμιας εκπαίδευσης στην Κοινότητα Κυριακίου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου λόγω του ολικού παγετού που επικρατεί στην περιοχή.

Στον Δήμο Μυτιλήνης κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου λόγω κακοκαιρίας, ότι το Νηπιαγωγείο Αγιάσου, το Δημοτικό Αγιάσου, το Γυμνάσιο Αγιάσου, το Λύκειο Αγιάσου, καθώς και το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Μεγαλοχωρίου

Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία των Δήμων Φλώρινας και Γρεβενών

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία ώρα αργότερα αύριο Τετάρτη 8, και την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον Δήμο Γρεβενών, με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 9.00 π.μ..

Το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών θα λειτουργήσει κανονικά.



via Ειδησεις https://ift.tt/37BkNRM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη