Σοκ σε πτήση της Air France: Βρέθηκε νεκρό 10χρνο παιδί στο σύστημα προσγείωσης

photo: pixabay

Σοκ σε πτήση της Air France σε αεροπλάνο της οποίας βρέθηκε νεκρό ένα 10χρονο παιδί στο σύστημα προσγείωσης του αεροπλάνου. Είχε απογειωθεί το Αμπιτζάν, την οικονομική πρωτεύουσα της Ακτής Ελεφαντοστού.

Tο πτώμα ενός παιδιού ηλικίας "περίπου 10 ετών" βρέθηκε σήμερα το πρωί στο σύστημα προσγείωσης αεροπλάνου της Air France που προερχόταν από το Αμπιτζάν, έγινε γνωστό από πηγή προσκείμενη στην σχετική έρευνα που διεξάγεται.

Το αεροπλάνο, ένα Boeing 777, είχε απογειωθεί από το Αμπιτζάν, την οικονομική πρωτεύουσα της Ακτής Ελεφαντοστού, χθες Τρίτη το βράδυ και προσγειώθηκε σήμερα στο Παρίσι λίγο μετά τις 07:00 ώρα Ελλάδος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αεροπορική εταιρεία, η οποία επιβεβαιώνει τον θάνατο ενός "λαθρεπιβάτη" χωρίς να διευκρινίζει την ηλικία του, εκφράζει τη λύπη της για μια "ανθρώπινη τραγωδία".

"Πέραν της ανθρώπινης τραγωδίας, αυτό δείχνει μια σημαντική έλλειψη ασφάλειας στο αεροδρόμιο του Αμπιτζάν", δήλωσε στο AFP πηγή της ασφάλειας της Ακτής Ελεφαντοστού, διερωτώμενη πώς ένα παιδί 10 ετών μπόρεσε να έχει πρόσβαση σε ένα αεροπλάνο και για το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποιος συνεργός.

Τα τελευταία χρόνια, πολλοί λαθρεπιβάτες, κυρίως έφηβοι από την Αφρική, έχουν βρεθεί νεκροί στον χώρο του συστήματος προσγείωσης.

Η θερμοκρασία πέφτει στους -50 βαθμούς Κελσίου μεταξύ των 9.000 και 10.000 μέτρων, το ύψος στο οποίο πετούν τα επιβατηγά αεροπλάνα.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2t19LXl
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη