Καρδίτσα: Έπεσαν σοβάδες μέσα στην εφορία - Τραυματίστηκε υπάλληλος - ΦΩΤΟ

Κομμάτι σοβά από το ταβάνι του κτιρίου όπου στεγάζεται η ΑΑΔΕ Καρδίτσας κατέρρευσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας υπάλληλος.

Σύμφωνα με το karditsalive.net, ήταν περίπου 7:20 το πρωί όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου εφοριακών υπαλλήλων ν. Καρδίτσας ξεκλείδωσε το γραφείο του επόπτη και την ώρα που έμπαινε μέσα έπεσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι σοβά.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο πρόεδρος του Συλλόγου εφοριακών υπαλλήλων πρόλαβε να τραβηχτεί προς τα έξω με αποτέλεσμα να δεχτεί κομμάτια σοβά στο χέρι, την πλάτη και το πρόσωπο και να τραυματιστεί ελαφρά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Εξαιτίας του περιστατικού η εφορία θα παραμείνει κλειστή σήμερα για το κοινό, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: karditsalive.net



via Press24.gr https://ift.tt/2uuCBj5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη