Ενημέρωση από την Αντιπεριφερειάρχη, Φανή Παπαθωμά για την κακοκαιρία «Ηφαιστίων»


Ο "Ηφαιστίων" ακόμη  δεν μας  αποχαιρέτησε.

Μεγάλη μάχη πραγματοποιήθηκε κατά την επέλαση του χιονιά, με την Πολιτική Προστασία της Π. Ε. Βοιωτίας να συνεχίσει να εργάζεται ασταμάτητα κάτω από  αντίξοες συνθήκες. Εκχιονιστικά  μηχανήματα επιχείρησαν  κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και συνεχίζουν να επιχειρούν, έτσι ώστε να καταφέρουν να διατηρήσουν το οδικό δίκτυο καθαρό.

«Άριστη είναι η συνεργασία με την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, τους Δήμους που επλήγησαν και όλους όσους συμβάλλουν  με το δικό τους τρόπο, έτσι ώστε να εργαστούμε συντονισμένα για την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργεί  η κακοκαιρία.

Όλοι οι δρόμοι της Βοιωτίας   αυτή τη στιγμή είναι ανοικτοί.

Ο «Ηφαιστίων όμως επιμένει».

Μηχανήματα της Π.Ε. Βοιωτίας επιχειρούν ακόμη και τώρα και βεβαίως πραγματοποιούν και ρίψη αλατιού, έτσι ώστε να μη δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα από παγετό λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών .

Αυτή τη στιγμή χιονίζει σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας κι εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη.

Φαινόμενα κατολισθήσεων με μεγάλους όγκους βράχων παρουσιάστηκαν στην περιοχή  Δερβενοχωρίων στο δρόμο προς Ελευσίνα,  τα οποία αντιμετωπίζονται  από την Τεχνική μας Υπηρεσία.

Σκοπός μας, η αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών και η διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν  και συνεχίζουν να προκύπτουν από έντονα καιρικά φαινόμενα, έτσι ώστε να διευκολύνουμε την καθημερινότητα αλλά και να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των συμπολιτών μας», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.





via ORCHOMENOS-PRESS https://ift.tt/37FmflW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη