Δολοφονία δασκάλου στο Αγρίνιο: Τι κατέθεσε η φερόμενη ερωμένη του - ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε η δίκη για τον θάνατο του δασκάλου, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος και δεμένος μέσα στο αυτοκίνητό του τον Απρίλιο του 2011 στη Ρουπακιά Αγρινίου.

Την Πέμπτη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου, κατέθεσε η γυναίκα που φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τον δάσκαλο. Η γυναίκα έπρεπε να θυμηθεί με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη λίγες ώρες πριν από την 29η Απρίλιου του 2011, όταν ο δάσκαλος βρέθηκε απανθρακωμένος και δεμένος στο κάθισμα του αυτοκινήτου του σε χωράφι στο Αγρίνιο.

Στην κατάθεση της αναφέρθηκε σε ένα μήνυμα που πήρε από το θύμα, λίγο πριν καεί και την προειδοποιούσε να φυλάγεται.

"Την προηγούμενη από τον θάνατο του, μου είχε πει ότι κάποιος τον απείλησε .Την ημέρα που κάηκε, μου έστειλε μήνυμα να φυλάγομαι. Βρέθηκα κατηγορούμενη από μια ψευδομάρτυρα, αλλά απαλλάχθηκα με βούλευμα", ανέφερε η γυναίκα.

"Τον δάσκαλο τον γνώρισα στο σχολείο. Κάναμε σχέση. Δεν είχαμε βρεθεί ποτέ στο χωράφι που κάηκε. Είχαμε συζητήσει να χωρίσει και να μείνουμε μαζί. Δεν είχα ιδέα για τα οικονομικά του", είπε στην απολογία της η γυναίκα.

Η σύζυγος του δασκάλου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παρακολουθούσε από το εδώλιο την κατάθεση της γυναίκας που είχε στενές επαφές με το θύμα.

Η δική διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 23 Ιανουαρίου.

Δείτε το βίντεο από το STAR:



via Press24.gr https://ift.tt/2TaJ25l
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη