Τον Απρίλιο στο Βόλο το Επιχειρηματικό Πανόραμα

Τον Απρίλιο στο Βόλο το Επιχειρηματικό Πανόραμα

Ο Εμπορικός σύλλογος Βόλου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Βόλου & τοπικούς φορείς διοργανώνει την έκθεση «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2020» που θα πραγματοποιηθεί  από 24 έως 29 Απριλίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Βόλου.

«Σε ένα χώρο  καλαίσθητα διαμορφωμένο που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μιας σωστής και ολοκληρωμένης προβολής των επιχειρήσεων θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας  ώστε να προβάλουμε τις επιχειρήσεις μας αλλά  και ν' αναπτύξουμε την εξωστρέφεια ανοίγοντας νέους διαύλους επικοινωνίας για νέες ευκαιρίες «, τονίζει ο Εμπορικός Σύλλογος.

Στόχοι της διοργάνωσης είναι:

Άνοιγμα νέων επιχειρηματικών δρόμων, σύναψη νέων εμπορικών

συνεργασιών  και συμφωνιών.

  • Αύξηση πωλήσεων.
  • Προώθηση νέων  τεχνολογιών και σύγχρονων εφαρμογών.
  • Παρουσίαση και ανάδειξη νέων ιδεών και καινοτόμων  προϊόντων.
  • Προβολή του τοπικού στοιχείου και των τοπικών μας προϊόντων .

Επιπλέον με μια σειρά συνεργασιών ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου  καταβάλλει  κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχει το «Επιχειρηματικό  Πανόραμα – Μαγνησία 2020»  την μεγίστη επισκεψιμότητα που θα αποφέρει  θετικά αποτελέσματα.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/36Wkf8V
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη