Ραγδαίες εξελίξεις: Ο κύβος ερρίφθη από Μητσοτάκη για Πρόεδρο Δημοκρατίας, Ακύρωσε το απογευματινό του πρόγραμμα

photo: Eurokinissi

Από ώρα σε ώρα η ανακοίνωση του ονόματος για Πρόεδρο της Δημοκρατίας - όλες οι πληροφορίες στο Dikaiologitika News.

Ανακοινώνεται από ώρα σε ώρα το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Dikaiologitika News, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε το απογευματινό του πρόγραμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης σήμερα το απόγευμα επρόκειτο να προεδρεύσει σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με δωρεά του ιδρύματος Ωνάση, το οποίο θα αναλάβει την μεταστέγαση των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα προτείνει, ενώ δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό να συνδέεται και κομματικά με τη Νέα Δημοκρατία.

Θεωρείται πλέον δεδομένο ότι δεν θα εξαντληθούν τα χρονικά περιθώρια που προβλέπει το Σύνταγμα και επιτρέπουν την έναρξη των σχετικών διαδικασιών στις 13 Φεβρουαρίου.

Η ονοματολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες δεν αποτελεί επιθυμία του Μεγάρου Μαξίμου και θεωρείται ότι βλάπτει τη διαδικασία και το αξίωμα, αλλά και δεν κρίνεται σωστό για τον νυν Πρόεδρο.

Αν και αρχικά είχε διαφανεί ότι θα προηγηθεί η ψήφιση του εκλογικού νόμου την επόμενη Τετάρτη, τελικά οι διαδικασίες θα επισπευσθούν.



via Ειδησεις https://ift.tt/389TqP4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη