Κοβάσεβιτς: Τι είπε στους αστυνομικούς για την επίθεση έξω από το σπίτι του - ΒΙΝΤΕΟ

«Είδα έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά και τότε αυτός με πυροβόλησε και αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε», είπε ο πρωήν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, σύμφωνα με το "Φως των σπορ".

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς,  δέχτηκε την επίθεση έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε στην Αστυνομία είχε κατέβει από το σπίτι του προκειμένου να παρκάρει το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο «χτένισαν» την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.

Το smart στο οποίο επέβαινε ο δράσης βρέθηκε 700μ. μακριά από το σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή τυλιγμένο στις φλόγες και μέσα σε αυτό βρισκόταν και το όπλο.



via Press24.gr https://ift.tt/2s6GmKX
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη