Καθαρισμός των δρόμων με μηχανήματα του Δήμου Μυτιλήνης-Κλειστά αύριο σχολεία σε Αγιάσο-Μεγαλοχώρι

Καθαρισμός των δρόμων με μηχανήματα του Δήμου Μυτιλήνης-Κλειστά αύριο σχολεία σε Αγιάσο-Μεγαλοχώρι

Σήμερα, Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις εργασίες για τον καθαρισμό των οδικών δικτύων, κυρίως στις Δημοτικές Ενότητες Αγιάσου και Πλωμαρίου, αλλά και στις Δημοτικές Κοινότητες Παλαιοχωρίου και Μεγαλοχωρίου.

Το προσωπικό του Δήμου Μυτιλήνης με τα μηχανήματα του Δήμου, υπό τον συντονισμό και την επίβλεψη του Εντεταλμένου Συμβούλου κ. Μιχάλη Φραντζέσκου, της Προέδρου της Δ.Ε. Αγιάσου, Διαμαντούλας Ρουγκέλλη και των Εντεταλμένων Συμβούλων Μιχάλη Άνεμου για την Αγιάσο και Δημήτρη Βαρβαγιάννη για το Πλωμάρι, καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια από τις πρώτες πρωινές ώρες, ρίχνοντας αλάτι, ώστε να διατηρηθούν προσβάσιμοι όλοι οι δρόμοι.

Στην επιχείρηση καθαρισμού συμβάλλουν και μισθωμένα μηχανήματα από το Δήμο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Μυτιλήνης, το Νηπιαγωγείο Αγιάσου, το Δημοτικό Αγιάσου, το Γυμνάσιο Αγιάσου, το Λύκειο Αγιάσου, καθώς και το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Μεγαλοχωρίου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, λόγω κακοκαιρίας.

The post Καθαρισμός των δρόμων με μηχανήματα του Δήμου Μυτιλήνης-Κλειστά αύριο σχολεία σε Αγιάσο-Μεγαλοχώρι appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35yaBrQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη