Εκπνέει η προθεσμία για τέλη κυκλοφορίας – πινακίδες

Εκπνέει η προθεσμία για τέλη κυκλοφορίας – πινακίδες

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ έως τα μεσάνυχτα θα πρέπει να κατατεθούν οι ενστάσεις από όσους δεν εισέπραξαν το έκτακτο κοινωνικό μέρισμα. Η κυβέρνηση, εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει στη μείωση του τέλους επιτηδεύματος από τη φετινή χρονιά.Έχει διευκρινιστεί ότι δεν θα υπάρξει άλλη παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και στην κατάθεση των πινακίδων. Το πρόστιμο είναι ισόποσο των τελών κυκλοφορίας. Άρα από αύριο, όσοι δεν τακτοποιήσουν εντός της ημέρας την πληρωμή τους θα τα πληρώσουν εις διπλούν.

Σε τρεις μειώσεις φόρων επιθυμεί να προχωρήσει η κυβέρνηση μέσα στο 2020. Στην μείωση της εισφοράς αλληλεγγύης, την περαιτέρω μείωση του ΕΝΦΙΑ τουλάχιστον κατά 8% και την μείωση του τέλους επιτηδεύματος.

Υπάρχει σενάριο για μείωση κατά 30% του τέλους επιτηδεύματος για τα εισοδήματα του 2020. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, σημασία έχει να προχωρήσει σωστά η εκτέλεση του φετινού προϋπολογισμού και να φανούν οι δημοσιονομικές αντοχές για την φετινή χρονιά.

Πηγη: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Θάνος Τσίρος

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2u2R85i
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη