Ένορκη ανάκριση για τον παπά που χτύπησε πιστή για το αντίδωρο στη Λάρισα

Ένορκη ανάκριση για τον παπά που χτύπησε πιστή για το αντίδωρο στη Λάρισα

Ένορκη ανάκριση διέταξε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος για τον ιερέα που φέρεται να χαστούκισε πιστή στη Λάρισα.

Το περιστατικό συνέβη ανήμερα την Πρωτοχρονιά όταν ιερέας και επίτροπος με την ολοκλήρωση της Θείας λειτουργίας λογομάχησαν με την πιστή και ο εφημέριος όχι μόνο έχασε την ψυχραιμία του, αλλά και χειροδίκησε σε βάρος της γυναίκας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο λόγος της διαφωνίας ήταν το… δεύτερο αντίδωρο που πήρε η πιστή! Μάλιστα, οι καταγγελίες θέλουν τον ιερέα να τη χαστουκίζει, να την τραβά από τα μαλλιά, να την χτυπά στον τοίχο έξω από το προσκυνητάρι, να της αρπάζει τα αντίδωρα και να τα πετά κάτω.

Στο πλαίσιο της ανάκρισης που είναι άγνωστο πόσο χρόνο θα διαρκέσει θα εξεταστούν η γυναίκα που φέρεται να δέχθηκε την επίθεση, ο ιερέας, καθώς και άλλοι μάρτυρες.

Ακολούθως και ανάλογα με τα αποτελέσματα της ανάκρισης -όταν αυτή ολοκληρωθεί- ο κ. Ιερώνυμος θα αποφασίσει αν θα παραπέμψει την υπόθεση στο Επισκοπικό Δικαστήριο.

Πηγή: larissanet.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/2QzJCbf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη