Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά πεζή - ΦΩΤΟ

Με σοβαρά τραύματα στη μέση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο γυναίκα που παρασύρθηκε από Ι.Χ αυτοκίνητο και ενώ εκινείτο πεζή το μεσημέρι της Κυριακής στη νησίδα της Ακτής Δυμαίων στο ύψος της στροφής, μετά τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου με κατεύθυνση το ρεύμα προς Πάτρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα να παρασύρει τη γυναίκα που εκείνη την ώρα βάδιζε στη διαχωριστική νησίδα μαζί με το σκυλάκι της. Αποτέλεσμα του τροχαίου σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν η γυναίκα να εκσφενδονιστεί και να τραυματιστεί σοβαρά και το αυτοκίνητο να καταλήξει στην πρόσοψη του κτιρίου νυχτερινού κέντρου διασκέδασης.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε σύμφωνα με πληροφορίες την τραυματία αρχικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Αγιος Ανδρέας" και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Παναγία η Βοήθεια" στο Ρίο.

Το σημείο που σημειώθηκε το σοβαρό τροχαίο, χαρακτηρίζεται ως η στροφή του "θανάτου" καθώς αρκετές φορές κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί και άλλα ατυχήματα και δυστυχώς θανατηφόρα. Οι οδηγοί και κυρίως όσοι αγνοούν την επικινδυνότητα του σημείου και κινούνται με υψηλή ταχύτητα φτάνοντας στη συγκεκριμένη στροφή, βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσουν το έλεγχο του οχήματος τους, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πηγή: tempo24.news



via Press24.gr https://ift.tt/35Nx04g
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη