Αν κάθε δύο τρεις μήνες φέρνουν στην Φθιώτιδα, για να αποσυμφορούνται τα νησιά, δύο ή τρεις χιλιάδες άτομα τότε τι θα γίνει σε ένα ή σε δύο ή σε τρία χρόνια


Δύο είναι τα δεδομένα. Πρώτον η παράνομη εισροή – εισβολή αλλοδαπών από την Τουρκία είναι ανεξέλεγκτη και συνεχής. Και δεύτερον η διασπορά των παρανόμως εισερχομένων στην Ελλάδα ανά την επικράτεια γίνεται από την κυβέρνηση χωρίς  να ερωτάται κανείς και χωρίς αυτή να λαμβάνει υπ όψιν την γνώμη και την θέληση των τοπικών κοινωνιών. 

Με αυτά τα δεδομένα οι τοπικοί άρχοντες θα πρέπει να να απαιτήσουν από την κυβέρνηση , εφ όσον αυθαίρετα τους φέρνει, να προσδιορίσει και τον χρόνο αναχώρησης από την Φθιώτιδα των υπό εγκατάσταση αλλοδαπών . 

Ήρθαν στην Ελλάδα παράνομα, με το έτσι θέλω! Θα εγκατασταθούν με το έτσι θέλω της κυβέρνησης στην “Μαυρομαντήλα” ή κάπου αλλού. Ως πότε; δεν πρέπει να μας πουν και το πότε θα φύγουν; Πότε θα φύγουν ή για τις πατρίδες τους, ή για την Τουρκία απ όπου ξεκίνησαν , ή για κάποια χώρα της Ευρώπης στην οποία θέλουν να πάνε .

Ας σκεφτούμε, με δεδομένη την αδιάκοπη παράνομη εισροή αλλοδαπών από την Τουρκία, αν κάθε δύο τρεις μήνες φέρνουν στην Φθιώτιδα, για να αποσυμφορούνται τα νησιά, δύο ή τρεις χιλιάδες άτομα τότε τι θα γίνει σε ένα ή σε δύο ή σε τρία χρόνια  αν αυτοί που έρχονται δεν φεύγουν σε εύλογο χρονικό διάστημα  για κάπου αλλού εκτός Ελλάδος;

Επομένως το πρόβλημα που πρέπει να λυθεί και στο οποίο πρέπει όλοι να στρέψουμε την προσοχή μας  είναι όχι το που θα εγκατασταθούν τώρα αλλά το πότε θα φύγουν.


Νεότερη Παλαιότερη