Ομοβροντία αντιδράσεων για προσφυγικό-μεταναστευτικό: Σύσκεψη με Περιφερειάρχη και Δημάρχους

Ομοβροντία αντιδράσεων για προσφυγικό-μεταναστευτικό: Σύσκεψη με Περιφερειάρχη και Δημάρχους

Συντονισμό δράσεων και απόφαση για την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων σχετικά με τα μεγάλα προβλήματα γύρω από προσφυγικό-μεταναστευτικό, αποφασίστηκαν στη συνάντηση που είχαν σήμερα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, μαζί με τους Δημάρχους Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη και Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο και μέσω τηλεδιάσκεψης με τους Δημάρχους Χίου Σταμάτη Κάρματζη, Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο και Δυτικής Αλέκος Λυμπέρη. Στη συνάντηση συμμετείχαν, οι αντιπεριφερειάρχες καθώς και αρμόδιοι γύρω από το ζήτημα φορείς, ενώ θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις επόμενες τους κινήσεις μετά την συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην Αθήνα.

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε, για ακόμη μια φορά,  σύγκληση απόψεων με τους δημάρχους να μεταφέρουν για ακόμη μια φορά τις ειλημμένες αποφάσεις των δημοτικών τους συμβουλίων, τόνισαν την ανάγκη να προηγηθεί το θέμα της αποσυμφόρησης και  οι υπάρχουσες δομές να λειτουργούν στα όρια της χωρητικότητας τους, ενώ γι' ακόμη μια φορά απέκλεισαν το ενδεχόμενο λειτουργίας νέων δομών στα νησιά.

Τα αιτήματα θα μεταφέρει ο Περιφερειάρχης στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στη Αθήνα με τον υπεύθυνο για τον συντονισμό του προσφυγικού-μεταναστευτικού, υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή και τους νησιώτες βουλευτές της ΝΔ.

 

The post Ομοβροντία αντιδράσεων για προσφυγικό-μεταναστευτικό: Σύσκεψη με Περιφερειάρχη και Δημάρχους appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35yadto
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη