Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Πρέκα

Ο Κώστας Πρέκας ζει ένα διπλό δράμα καθώς μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης του αδελφής Νίκης, πριν από περίπου τρεις μήνες, έχασε ανήμερα των Χριστουγέννων και τον αδελφό του Γιώργο.

Ήταν στα τέλη Οκτωβρίου όταν ο πρωταγωνιστής που μεσουράνησε τη "χρυσή" εποχή του ελληνικού κινηματογράφου αποχαιρετούσε με δάκρυα στα μάτια την αδελφή του Νίκη, με την οποία έμεναν στο ίδιο σπίτι. Προτού στεγνώσουν τα δάκρυα για την αδελφή του, ήρθε το δεύτερο "χτύπημα". Ανήμερα των Χριστουγέννων το πρώτο τηλεφώνημα που έλαβε από την Καλαμάτα, όπου έμενε ο αδελφός του δεν ήταν για καλό. Η μονάκριβη ανιψιά του, όπως αναφέρει η "Espresso", τον ενημέρωσε ότι ο πατέρας της και αδελφός του Γιώργος Πρέκας, ο πιο μεγάλος από τα τρία αδέλφια είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με την "Espresso", ο ηθοποιός αν και ήθελε να παραβρεθεί στην κηδεία του αδελφού του στην Καλαμάτα, δεν το έκανε τελικά καθώς αδυνατούσε να το αντέξει. Έμεινε στην Αθήνα και θρήνησε βουβά την απώλειά του.



via Press24.gr https://ift.tt/30jbXWx
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη