«Έργο ύψιστης σημασίας για τη Μεσσηνία», ο δρόμος Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη

«Έργο ύψιστης σημασίας για τη Μεσσηνία», ο δρόμος Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη

«Ως έργο ύψιστης σημασίας για τη Μεσσηνία» χαρακτηρίζει την αναβάθμιση του οδικού άξονα Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη, ο δήμαρχος Πύλου Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας σε επιστολή του προς τον Υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

Ο κ.Καρβέλας, ζητά ουσιαστικά από τον υπουργό να τεθεί ο δρόμος σε απόλυτη προτεραιότητα για το Υπουργείο -ώστε να υλοποιηθεί άμεσα το έργο με τη διαδικασία που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση- και να μην μείνει μια "άνευ αντικρίσματος εξαγγελία" .
"Η τοπική κοινωνία απαιτεί έργα και όχι ευχολόγια" σημειώνει χαρακτηριστικά ο νέος δήμαρχος της περιοχής και συνοδεύει την επιστολή του στον υπουργό και με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου-Νέστορος για συνέχιση των διαδικασιών.
Υπενθυμίζεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός κατασκευής του έργου εκτιμάται στα 200 εκατομμύρια ευρώ, με 180 εκατομμύρια ευρώ να αφορούν το κόστος κατασκευής και 20 εκατομμύρια ευρώ το κόστος των απαλλοτριώσεων. Ο δρόμος εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος σε 4 χρόνια.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/30lImvv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη