Κυψέλη: Συγκίνησε η νέα στέγη της Κανέλλας - ΦΩΤΟ

Η ηλικιωμένη πλέον σκυλίτσα που ακούει στο όνομα Κανέλλα, γέννημα-θρέμμα της Κυψέλης, απέκτησε στέγη, με την ευγενική χορηγία του Δήμου Αθηναίων,που ανέλαβε επισήμως την προστασία της.

Σε μια κίνηση έμπρακτης απόδειξης της ευαισθησίας του για τα αδέσποτα της πόλης, ο Δήμος Αθηναίων με τη στήριξη της Animal Action που δώρισε το σπιτάκι, εξασφάλισε στην Κανέλλα, 17 ετών πλέον, το δικό της κεραμίδι.

Η Κανέλλα ζει μόνιμα στη Φωκίωνος Νέγρη και είναι φίρμα στην περιοχή. Πολλοί ήταν φιλόζωοι που προσπάθησαν να την υιοθετήσουν, αλλά το ελεύθερο πνεύμα της δεν το επέτρεψε.

Έχει συνηθίσει εδώ και μια ζωή να γυρίζει ελεύθερη έξω, οπότε η κίνηση αυτή του Δήμου Αθηναίων ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή.
Φωτογραφίες από το νέο σπίτι και τη ζωή της Κανέλλας δημοσίευσε η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου, υπεύθυνη για τα ζώα, Σεραφίνα Αβραμίδου.


via Press24.gr https://ift.tt/35JghiR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη