Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με το Σύλλογο Απανταχού Παροριτών "Άγιοι Θεόδωροι"

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2019 στο γραφείο του με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απανταχού Παροριτών "Άγιοι Θεόδωροι", παρουσία του Αντιδημάρχου των Δημοτικών Κοινοτήτων κ. Μιχάλη Σαγιάννη. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ευχήθηκαν στο Δήμαρχο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και διαβεβαίωσαν για την πρόθεσή τους να υπάρξει εποικοδομητική συνεργασία.

Πρωτίστως έθεσαν στο Δήμαρχο την ανάγκη για τη στέγαση του Συλλόγου και ζήτησαν την παραχώρηση του παλιού Δημοτικού σχολείου στο Παρόρι, ούτως ώστε να λειτουργήσει ως ένας πολυχώρος δραστηριοτήτων κυρίως για τα μικρά παιδιά, αλλά και για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Στη συνέχεια συζήτησαν με το Δήμαρχο για τις θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις και όσα θα συμπεριληφθούν σε αυτές καθώς και το θέμα της έλλειψης ιερέα στην Κοινότητα.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Συλλόγου, τόνισε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για αγαστή συνεργασία και στήριξη σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου για διοργάνωση πολιτιστικών δράσεων καθώς και ότι θα έχει επαφή με το Μητροπολίτη Φθιώτιδας ως προς το αίτημα τοποθέτησης ιερέα στην Κοινότητα.

Τέλος, ζήτησε από το Σύλλογο, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας αλλά και με όλους τους κατοίκους και προκειμένου να μην επέλθει μαρασμός της τοπικής κοινωνίας, να εξετάσουν το ενδεχόμενο η φοίτηση των παιδιών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση να πραγματοποιείται σε σχολεία της Κοινότητας Δαύλειας, η οποία βρίσκεται στα ιοικητικά όρια του Δήμου Λεβαδέων.


via Η Λαλιά της Ρούμελης https://ift.tt/2t99ulj
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.